East Cycling - Jouw Fietsspecialist in de buurt

06-84 16 42 42

Bereikbaar 09:00 - 19:00

Disclaimer

Eastcycling.nl (Kamer van Koophandel: 72811714) biedt u toegang tot de website www.eastcycling.nl, ook wel de “Website” genoemd, en roept u op om de diensten die op deze website worden aangeboden te gebruiken.
Eastcycling.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud op elk moment aan te passen of delen ervan te verwijderen zonder u op de hoogte te stellen.

Beperkte verantwoordelijkheid

Het doel van Eastcycling.nl is om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te verbeteren en/of aan te vullen. Het is mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is, ondanks al deze zorg en aandacht.

De informatie op deze website wordt aangeboden zonder enige garantie of aanspraak op juistheid. De inhoud kan op elk moment worden gewijzigd zonder Eastcycling.nl te informeren.

De prijzen die op deze website worden weergegeven, kunnen onder voorbehoud van type- en programmeerfouten zijn. Er is geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van dergelijke fouten. Dergelijke fouten leiden niet tot een overeenkomst.

Eastcycling.nl kan nimmer aansprakelijkheid aanvaarden voor hyperlinks naar websites of diensten van derden die op de website worden geplaatst.

Auteursrechten

Het intellectuele eigendom van deze inhoud ligt bij Eastcycling.nl.
Het is niet toegestaan om de inhoud van Eastcycling.nl te kopiëren, verspreiden of anderszins te gebruiken zonder de schriftelijke toestemming van de website.
Dit geldt alleen voor gevallen waarin dwingend recht (zoals citaatrecht) anders voorschrijft.